top of page

čet 04. maj

|

Birziminium Hub

Javni poziv za radionicu "Da presudimo predrasudama"

Vrijeme za prijavu je isteklo.
Pogledaj druge događaje
Javni poziv za radionicu "Da presudimo predrasudama"
Javni poziv za radionicu "Da presudimo predrasudama"

Vrijeme i mjesto

04. maj 2023. 18:00

Birziminium Hub, Trg Nezavisnosti, br. 16 Vučedolska, Podgorica, Montenegro

O događaju

U četvrtak, 4. maja Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore u saradnji sa Kancelarijom za mlade Glavnog grada organizuje edukativnu radionicu "Da presudimo predrasudama".

Mladi će imati priliku da kroz edukativnu i interaktivnu radionicu steknu ili unaprijede već postojeća znanja o predrasudama, kako i zbog čega nastaju, kako se šire, da li ih i u kojoj mjeri umijemo prepoznati i kakve posljedice mogu ostaviti. Učesnici će na radionici naučiti kako se predrasude mogu suzbijati i kroz praktične primjere će imati mogućnost da primijene naučeno i time testiraju svoje znanje.

Ova radionica, nastala je kao reakcija na zabrinjavajuće podatke svjetskih organizacija o problemima sa mentalnim zdravljem, koji su svakodnevno u porastu, naročito kod mladih i posljedicama koje ostavljaju na pojedinca i društvo, a sa željom da pokrenemo zdravu diskusiju i da navedemo mlade na razmišljanje o ovoj temi, ali i da ih detaljnije informišemo o predrasudama koje čine jedan od ključnih faktora koji utiču na gubitak samopouzdanja i narušavanje mentalnog zdravlja kod pojedinca.

MOACG organizuje ovu radionicu u saradnji sa Kancelarijom za mlade - Sekretarijat za lokalnu samoupravu Glavnog grada, a za učešće se mogu prijaviti svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina koji žele da unaprijede svoja znanja o ovoj temi, putem prijavne forme, najkasnije do srijede 3. maja u 20 časova.

Radionica se održava u četvrtak, 4. maja sa početkom u 18 časova u Birziminium HUB-u u Podgorici.

Čekamo vas, da zajedno presudimo predrasudama!

Podijeli

bottom of page