top of page

čet 04. maj

|

Birziminium Hub

Javni poziv za radionicu "Da presudimo predrasudama"

Vrijeme za prijavu je isteklo.
Pogledaj druge događaje
Javni poziv za radionicu "Da presudimo predrasudama"

Vrijeme i mjesto

04.maj 18:00

Birziminium Hub, Trg Nezavisnosti, br. 16 Vučedolska, Podgorica, Montenegro

O događaju

U četvrtak, 4. maja Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore u saradnji sa Kancelarijom za mlade Glavnog grada organizuje edukativnu radionicu "Da presudimo predrasudama".

Mladi će imati priliku da kroz edukativnu i interaktivnu radionicu steknu ili unaprijede već postojeća znanja o predrasudama, kako i zbog čega nastaju, kako se šire, da li ih i u kojoj mjeri umijemo prepoznati i kakve posljedice mogu ostaviti. Učesnici će na radionici naučiti kako se predrasude mogu suzbijati i kroz praktične primjere će imati mogućnost da primijene naučeno i time testiraju svoje znanje.

Ova radionica, nastala je kao reakcija na zabrinjavajuće podatke svjetskih organizacija o problemima sa mentalnim zdravljem, koji su svakodnevno u porastu, naročito kod mladih i posljedicama koje ostavljaju na pojedinca i društvo, a sa željom da pokrenemo zdravu diskusiju i da navedemo mlade na razmišljanje o ovoj temi, ali i da ih detaljnije informišemo o predrasudama koje čine jedan od ključnih faktora koji utiču na gubitak samopouzdanja i narušavanje mentalnog zdravlja kod pojedinca.

MOACG organizuje ovu radionicu u saradnji sa Kancelarijom za mlade - Sekretarijat za lokalnu samoupravu Glavnog grada, a za učešće se mogu prijaviti svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina koji žele da unaprijede svoja znanja o ovoj temi, putem prijavne forme, najkasnije do srijede 3. maja u 20 časova.

Radionica se održava u četvrtak, 4. maja sa početkom u 18 časova u Birziminium HUB-u u Podgorici.

Čekamo vas, da zajedno presudimo predrasudama!

Podijeli

bottom of page