top of page

sre 14. feb

|

OMLADINSKI CENTAR, BLOK VI

Javni Poziv : Radionica "Ljubav ne boli" (PODGORICA)

Interaktivnu radionicu, koja je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, primjenjujući empatičan, podržavajući i inovativan pristup, vodiće Nikolina Boljević, psihološkinja sa bogatim iskustvom u oblasti mentalnog zdravlja i međuljudskih odnosa.

Vrijeme za prijavu je isteklo
Pogledaj druge događaje
Javni Poziv : Radionica "Ljubav ne boli" (PODGORICA)
Javni Poziv : Radionica "Ljubav ne boli" (PODGORICA)

Vrijeme i mjesto

14. feb 2024. 19:00 – 21:00

OMLADINSKI CENTAR, BLOK VI, 13 Trg Nikole Kovačevića, Podgorica, Montenegro

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) obilježava Dana zaljubljenih na edukativan način i to organizujući radionicu „Ljubav ne boli“, koja će se održati u srijedu, 14. februara 2024. godine u 19:00h u prostorijama Omladinskog centra, Trg Nikole Kovačevića br. 13.

Interaktivnu radionicu, koja je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, primjenjujući  empatičan, podržavajući i inovativan pristup, vodiće Nikolina Boljević, psihološkinja sa bogatim iskustvom u oblasti mentalnog zdravlja i međuljudskih odnosa.

Cilj radionice je da mladi razumiju suštinu zdravih međuljudskih odnosa, posebno u kontekstu ljubavnih veza. Učesnici će imati priliku da:

  • istraže karakteristike zdravih međuljudskih odnosa, uključujući poštovanje, podršku, otvorenost i komunikaciju;
  • identifikuju znakove toksičnih odnosa, uključujući emocionalnu manipulaciju, kontrolu, verbalno zlostavljanje i fizičko nasilje;
  • jačaju vještine postavljanja granica;
  • informišu se o resursima i organizacijama koje pružaju podršku osobama koje se suočavaju sa toksičnim odnosima

Zainteresovani mladi se za učešće mogu prijaviti putem sajta MOACG do srijede, u 13 h. Aktivnost realizuje Tim za zaštitu ljudskih prava Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore.

Podijeli

bottom of page