top of page

uto 28. mart

|

Omladinski centar Cetinje

Cetinje: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"

Prijave su zatvorene.
Pogledaj druge događaje
Cetinje: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"
Cetinje: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"

Vrijeme i mjesto

28. mart 2023. 18:00 – 20:30

Omladinski centar Cetinje, Cetinje, Montenegro

O događaju

U utorak 28. marta, Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje edukativnu radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"  sa ciljem podizanja svijesti javnog mnjenja, među kojima i mladih, o važnosti prevencije i suzbijanja korupcije u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Mladi će imati priliku da kroz radionicu osvijeste koliko je zapravo korupcija zastupljena u svim oblastima, naročito u zdravstvenom sistemu, saznaće šta se sve podrazumijeva pod pojmom korupcije, kao i kome i na koji način mogu da se obrate i prijave takve vrste nepravilnosti i time daju doprinos u borbi protiv korupcije u Crnoj Gori.

Ovo je prva u nizu radionica koje će MOACG sprovesti u narednom periodu u saradnji sa organizacijama CeMI, Juventas i Queer Montenegro, u okviru projekta Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) - Podrška civilnom društvu u borbi protiv korupcije na Zapadnom Balkanu 2021 – 2023.  koji ima za cilj smanjenje korupcije u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Radionica će se održati u utorak 28. marta, sa početkom u 18h u Omladinskom centru, na Cetinju.

Ohrabrujemo sve mlade sa Cetinja da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi se detaljnije informisali, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama, kako bi ista bila adekvatno sankcionisana, što će dovesti do pozitivnih promjena u zdravstvenom sistemu Crne Gore i značajnog smanjenja nepravilnosti koje je trenutno moguće uočiti.

Prijave su otvorene do 27. marta u 20h.

Vidimo se na Cetinju!

Podijeli

bottom of page