top of page

čet 13. apr

|

Omladinski klub Budva

Budva: Javni poziv za radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“

Prijave su zatvorene.
Pogledaj druge događaje
Budva: Javni poziv za radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“
Budva: Javni poziv za radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“

Vrijeme i mjesto

13. apr 2023. 18:00 – 20:30

Omladinski klub Budva, Budva, Montenegro

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore u četvrtak, 13. aprila 2023. godine realizuje edukativnu radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“ sa ciljem podizanja svijesti javnog mnjenja, prvenstveno mladih, o važnosti prevencije i suzbijanja korupcije u oblasti zaštite životne sredine.

Mladi će imati priliku da nauče više o sistemu zaštite životne sredine i Crnoj Gori kao ekološkoj državi, kao i aktivnostima koje doprinose očuvanju okoline poput reciklaže, kompostiranja. Učesnici će dobiti savjete kako mogu na mikronivou doprinijeti njegovanju prirode.  

Mladi će se upoznati sa osnovama i aktivnostima usmjerenim ka zaštiti životne sredine, koruptivnim pojavama u ovoj oblasti i kako iste utiču na državni budžet i blagostanje svih građana Crne Gore. 

Radionica će se održati u  četvrtak, 13. aprila, sa početkom u 18h  u Omladinskom klubu u Budvi.

Ohrabrujemo sve mlade iz Budve da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi unaprijedili znanja iz oblasti zaštite životne sredine i ista primijenili u svakodnevnici, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama.

Prijave su otvorene do srijede, 12. aprila u 20h.

Ovo je još jedna u nizu radionica koje će MOACG sprovesti u narednom periodu u saradnji sa organizacijama KOD, EKO tim i Mrežom za promjene, u okviru projekta Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) - Podrška civilnom društvu u borbi protiv korupcije na Zapadnom Balkanu 2021 – 2023. koji ima za cilj smanjenje korupcije u oblasti zaštite životne sredine Crne Gore.

Podijeli

bottom of page