top of page

Vukićević uoči Foruma MOACG za Gradsku TV u 8 h


MOACG BANNER

Predsjednik Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore David Vukićević će u četvrtak, 16. novembra 2023. godine, govoriti u emisiji "Lice Podgorice" na Gradskoj TV u 8 h.


Vukićević će, uoči Foruma Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore, govoriti o društvenoj i ekonomskoj situaciji u zemlji i kako to utiče na mlade, te da li je i koliko trenutno izazovno biti omladinski aktivista i kakva to odricanja sa sobom nosi.


Tokom gostovanja biće riječi o dosadašnjim aktivnostima MOACG, realizovanim projektima, ali i budućim planovima, među kojima se posebno izdvaja novi projekat “Business Education for a Successful Application” koji finansira Slovačka agencija za međunarodnu razvojnu saradnju posredstvom mehanizma zvanične razvojne pomoći SlovakAid, koji će Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore uskoro realizovati.


Business Education for a Successful Application (Poslovna edukacija za uspješnu prijavu) će unaprijediti znanje i vještine mladih potrebne za tržište rada i pokretanje sopstvenog biznisa, istovremeno promovišući odgovorno preduzetništvo.David Vukićević

Commenti


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page