top of page

POZIV MLADIMA: "Put ka zelenoj Podgorici" povezaće sadašnjost i budućnost

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore i Kancelarija za mlade Glavnog grada organizuju radionicu u nizu aktivnosti pod nazivom “Put ka zelenoj Podgorici”. Mladi će se upoznati sa osnovnim principima ekološke osviješćenosti, razlozima zašto je ekologija sve bitnija u modernom društvu, načinima kako ista oblikuje zajednicu, kao i prethodnim i budućim prilikama da se ekološka osviješćenost pretvori u konkretno djelovanje na teritoriji Podgorice.


Govorićemo o novitetima na polju unaprjeđenja zaštite životne sredine u Podgorici. Podsjećamo da glavni grad Podgorica proglašen za 5. najzeleniji grad Evrope. Na radionici će biti prezentovani konkretni projekti koji se trenutno realizuju i koji su u planu, te će mladi moći da iskažu svoje stavove na navedenu temu.


Radionica se održava u srijedu, 21. septembra sa početkom u 18 h u Birziminium HUB-u (Centar kompetencija Podgorica kod Trga nezavisnosti).


Učesnici radionice će dobiti sertifikat o uspješnom pohađanju edukacije usmjerene na jačanje ekološke svijesti.Prijaviti se mogu mladi uzrasta od 15 do 25 godina putem prijavne forme do srijede u 14 h.

S obzirom na to da je broj učesnika ograničen, pošaljite prijavu na vrijeme.


Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page