top of page

pon 14. nov

|

OMLADINSKI KLUB Podgorica (III sprat)

Radionica "Život sa dijabetesom"

Radionicu ce voditi vršnjačka edukatorka i dugogodišnja dijabetičarka, aktivistkinja i članica organizacionog odjeljenja MOACG Marija Boljević. Na radionici ce biti riječi o tome šta je dijabetes, tipovi dijabetesa , simptomi, kod koga se i usljed čega javlja, kako se drži pod kontrolom.

Vrijeme za prijavu je isteklo
Pogledaj druge događaje
Radionica "Život sa dijabetesom"
Radionica "Život sa dijabetesom"

Vrijeme i mjesto

14. nov 2022. 17:00 – 18:00

OMLADINSKI KLUB Podgorica (III sprat), 13 Hercegovačka, Podgorica 81000, Montenegro

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje radionicu pod nazivom "Život sa dijabetesom", povodom 14. novembra Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa.

Aktivnost se realizuje kao vid vršnjačke edukacije  mladih, kako bi  dali doprinos i podršku  osobama sa dijabetesom u Crnoj Gori. Radionicu ce voditi vršnjačka edukatorka i dugogodišnja dijabetičarka,  aktivistkinja i članica organizacionog odjeljenja MOACG Marija Boljević.

Na radionici ce biti riječi o tome šta je dijabetes, koje tipove dijabetesa imamo, simptomi, kod koga se i usljed čega javlja, kako se drži pod kontrolom i koje su to trenutno dostupne terapijske metode i pomagala , te da li dijabetes može da ograničava osobu u nekoj sferi života i ako da, na koji način? Poseban akcenat stavljamo na to, kako pomoći osobama sa dijabetesom.

Radionica se održava u poneđeljak, 14. oktobra sa početkom u 17 h u B-u Omladinskom klubu odgorica (Hercegovačka br. 13)

Prijaviti se mogu mladi uzrasta od 15 do 25 godina putem prijavne forme do poneđeljka u 14 h.

Broj mjesta ograničen.

Podijeli

bottom of page