top of page

sub 26. feb

|

Webinar

Online radionica: "Studije i studentski život u Sloveniji"

Crnogorske studentkinje u Sloveniji Nora Pavićević, Isidora Ivanović i Tara Serhatlić će približiti mogućnosti studiranja u Sloveniji. Govriće o svojim iskustvima i rokovima za prijave.

Prijave su zatvorene
Vidi druge događaje
Online radionica: "Studije i studentski život u Sloveniji"
Online radionica: "Studije i studentski život u Sloveniji"

Vrijeme i mjesto

26. feb 2022. 11:00

Webinar

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore i Inoškolci, zbog velikog interesovanja mladih, organizuju onlajn radionicu „Studije i studentski život u Sloveniji“ u subotu, 26. februara s početkom u 11 sati.

Na radionici ćemo ugostiti crnogorske studentkinje u Sloveniji Noru Pavićević (Pravni fakultet - Maribor), Isidoru Ivanović (Ekonomski fakultet - Ljubljana) i Tara Serhatlić (Pravni fakultet - Maribor). Gošće će govoriti o prednostima studiranja u Sloveniji. 

Učesnici će imati priliku da čuju iz prve ruke kako izgleda proces uspješnog apliciranje za sve fakultete, kako izgleda život u Sloveniji, a učesnicima ćemo predstaviti važne informacije o fakultetskim stipendijama i studiranju širom svijeta. Učesnici će imati priliku da se informišu o rokovima za prijave na studije i kako do željenog fakulteta. 

‼️ Prijave slati do petka, 25. februara u 18 sati putem linka u opisu profila. Prijave se vrše putem sajta www.moacg.me (link u opisu profila). U slučaju nedoumice sa načinom prijave, možete nam se obratiti. 

Organizatori ne podržavaju odliv mozgova, već su stava da međunarodno usavršavanje ima pozitivne efekte na primjenu stečenog znanja u našoj Crnoj Gori.  

️Prijave slati do petka, 25. februara u 18 sati putem linka u opisu profila.

Pozivamo crnogorske srednjoškolce i studente da nam se pridruže.

Podijeli

bottom of page