top of page

Upoznajte rukovoditeljku Medijskog odjeljenja MOACG Teodoru Stijepović


MOACG banner


Teodora Stijepović, omladinska aktivistkinja i članica Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore, rukovoditeljka je Medijskog odjeljenja MOACG za koje navodi da su ključni faktori uspjeha timski rad, posvećenost i kreativnost. U budućnosti Mrežu za omladinski aktivizam Crne Gore vidi kao uspješnu i uticajnu organizaciju koja će učestvovati u donošenju bitnih odluka u državi.


Teodora Stijepović MOACG


Opiši jedan dan u medijskom odjeljenju?


-Definitivno je dinamičan, ali rekla bih ujedno i zanimljiv. U velikoj smo mjeri u kontaktu kako sa mladima tako i sa predstavnicima zvaničnih medija u Crnoj Gori.Šta je ključ uspjeha za funkcionisanje medijskog odjeljenja?


-Prevenstveno bih rekla da je to timski rad, zatim fokusiranost na zadatke, kreativnost u jednoj mjeri, odgovornost i naravno da volimo to što radimo, jer kada čovjek voli to što radi, onda i produkt njegovog rada bude jednako uspješan i onakav kakvim ga je zamislio.Kako vidiš MOCG za 10-ak godina?


-Svakako kao jednu uspješnu organizaciju sa velikim brojem realizovanih projekata, sa velikim brojem mladih i perspektivnih članova i isto tako kao organizaciju koja će učestvovati u donošenju bitnih odluka za naše društvo.
Kaži 3 riječi koje najbolje opisuju MOACG?

-Definitivno mladost, promjene i prosperitet.

Daj kratki slogan sa kojim češ zainteresovati mlade da nam se pridružite u septembru.


-Mislim da bi najbolje bilo reći sljedeće: Vaša aktivnost čini našu snagu, a naša snaga je upravo pokretač ovoga društva!
Mladi pokreću!
efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page