top of page

Predsjednik Vukićević: Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa koordinatorom UN Lundbergom

Predsjednik Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) David Vukićević je na poziv rezidentnog koordinatora Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori Pitera Lundberga prisustvovao prijemu, organizovanom u Gimnaziji "Slobodan Škerović".


Predsjednik Vukićević je istakao da je bilo pravo zadovoljstvo sarađivati sa uvaženim rezidentnim koordinatorom UN Ludbergom na Montenegro SDG Acceleration Fund, poželjevši mu uspjeh na ličnom i profesionalnom planu.


Peter Lundberg UN in MONTENEGRO David Vukicevic MOACG
Lundberg i Vukićević

Predsjednik MOACG je naglasio značaj uloge Ludberga u procesu uspostavljanja i stavljanja u funkciju Montenegro SDG Acceleration Fund, koji je od posebne važnosti za razvoj naše države i ostvarivanje ciljeva održivog razvoja. Kazao je da ostaje u uvjerenju da će Ujedinjene nacije nastaviti da predano rade u pravcu unaprjeđenja naše zajednice, prvenstveno mladih.


Rezidentni koordinator Peter Lundberg je zahvalio predsjedniku Vukićeviću na doprinosu u Savjetu Crnogorskog fonda za ubrzano ostvarivanje ciljeva održivog razvoja i jačanju položaja mladih, poručujući da mladi ne smiju biti izostavljeni iz procesa donošenja odluka.


Na prijemu je predsjednik Crne Gore dosadašnjem rezidentnom koordinatoru UN Lundbergu uručio Orden crnogorske zastave II stepena.

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page