top of page

MOACG poziva mlade na radionicu “Diskriminisan/a sam, pa diskriminišem?”

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje radionicu “Diskriminisan/a sam, pa diskriminišem?” i poziva mlade da učestvuju u istoj.


Na radionici, koju će voditi David Vukićević i Lana Lješković, ćemo govoriti o vrstama diskriminacije, uzrocima i onome što je najvažnije, a to je kako ublažiti - eliminisati visoki stepen diskriminacije u našem društvu, koji u teoriji, a i praksi vodi do eksteremizacije zajednice.


Pripremili smo zanimljive aktivnosti, te smo sigurni da će se učesnici, pored edukativnog dijela, i lijepo zabaviti.


Mladi su najvažniji dio svakog društva, i ključni za opšti društveni napredak.Radionica će se održati u Birziminium HUB-u (centar kompetencija Podgorica) u četvrtak, 17. februara sa početkom u 18 sati.


Prijave se šalju najkasnije do 16. februara u 18 h, a mogu se prijaviti mladi uzrasta od 15 do 22 godine.Zahvaljujemo Kancelariji za mlade Glavnog grada Podgorica na ustupljenom prostoru za realizaciju radionice.

NAPOMENA: Prvo treba da napraviš nalog na našem sajtu, da bi mogao/la da se prijaviš (register now). Ukoliko već imaš nalog, potrebno je da se uloguješ i klikneš opciju ,,prijavi se". Ukoliko si zaboravio/la šifru svog naloga na MOACG sajtu, prvo je treba resetovati, pa se prijaviti na događaj.

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page