top of page

KONKURS: My Ideal Education - OSVOJI TABLET, BEŽIČNI ZVUČNIK ILI SLUŠALICE!

Reci kako vidiš svoje idealno obrazovanje kroz esej, video ili foto priču! Odaberi format koji ti se najviše sviđa – tražimo kreativnost!


Opis

Kako bi škola izgledala u idealnom svijetu? Objasni. Elaborat. Podijelite s nama svoje stavove i razmišljanja o tome šta obrazovanje čini zanimljivim, zanimljivim i korisnim. Recite nam da li volite raditi u timu ili više volite raditi sami – koji je vaš idealan stil učenja? Osjećate li se ohrabrenim da težite, da se poboljšate, da postignete?


Kako možete biti bolje podržani da postanete najbolja verzija sebe? Šta možete učiniti da ostvarite svoj puni obrazovni potencijal? Kakvi su vaši planovi za buduće obrazovanje i karijeru? Šta vidite da studirate i gde? Zašto? Recite nam šta biste zadržali isto, a šta biste željeli promijeniti u svom trenutnom obrazovnom sistemu. Podijelite svoje uvide s nastavnicima i svijetom odraslih koji utiču na obrazovne politike!


Nagrade

Imaćete pravo da osvojite tablet, bežični zvučnik i slušalice! Naša komisija za reviziju raduje se razmatranju vaše prijave.

Uputsva

Jezik: engleski (esej, video, foto priča – treba da bude na engleskom)

Ograničenja: eseji – do 650 reči; video/foto priča – ne duže od 3 minuta


Rok za slanje

Pošaljite do 10. novembra, 17 sati na e-mail adresu: flex.alumni.me@americancouncils.org (ako je prilog prevelik – koristite Wetransfer ili sličnu platformu da podijelite svoj prilog s nama)

Pravo učešća imaju mladi uzrasta 15-17 godina.


Kontakt

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte slanjem e-pošte na: flex.alumni.me@americancouncils.org

podgorica@educationusa.org

MOACG objavljuje tekst poziva u saradnji sa American Corner Podgorica.

Comentários


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page