top of page

DigUpSkill Erasmus+ Training

Od 9. do 16. Avgusta u Bukureštu, održaće se kurs "DigUpSkill" na temu problema rada i zapošljavanja posredstvom digitalnog svijeta. Kurs će značajnu količinu pažnje posvetiti mladima i njihovim poteškoćama u navedenom okruženju.


"DigUpSkill" predstavlja jedinstvenu priliku za sve koji imaju preko 18 godina (uključujući naravno i one koji imaju 18). Kurs organizuje omladinska NVO GEYC - "Group of the European Youth for Change".


Traže se mladi sa iskustvom na polju omladinskog aktivizma, i naročitom motivacijom u naznačenom polju rada. Prijave se mogu slati do 18. Juna.


Možete saznati više o pojedinostima vezanim za kandidate na pozivu.


Troškovi puta i vize su sasvim pokriveni, a projekat dijelom finansira i Erasmus+ program Evropske unije.


Cilj kursa jeste da poboljša kvalitet rada mladih, dok stimuliše aktivno učestvovanje i društvenu odgovornost među mladim radnicima, koristeći neformalno obrazovanje i digitalne alatke.


Na kursu će biti 40 učesnika iz čitave Evrope i partner regiona. Važno je napomenuti da, preduslov prijave jeste da imate organizaciju sa kojom možete skolopiti zvaničan "MoU" ugovor. Jednostavnije, potrebno je imati saradnju sa nekom domaćom organizacijom koja Vas može poslati na ovakav događaj.


Bukurešt je jedan od najvećih gradova Evrope, sa jedinstvenom kulturom i istorijom. Na kursu ćete stići vrijedne vještine i poznanstva i zbog toga promovišemo ovakve mogućnosti za mlade. Osim toga, ljudi samim prisustvom i učestvovanjem u diskusiji doprinose atmosferi i cilju kursa. Ovakve prilike su jedinstvene, i svako na kraju, obogaćen za novo iskustvo, prenosi novu nepoznatu atmosferu na sve druge u svom okruženju.


Mnogo više možete saznati putem poziva, ali naravno, naši timovi Vam takođe ostaju na raspolaganju.

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page