top of page

David Vukićević u četvrtak o položaju visokoškolaca povodom Međunarodnog dana studenata

POZIV MLADIMA NA TRIBINU POVODOM MEĐUNARODNOG DANA STUDENATAKancelarija za mlade - Sekretarijat za lokalnu samoupravu povodom 17. novembra (Međunarodnog dana studenata), organizuje tribinu o potrebama i izazovima sa kojima se suočavaju studenti u Podgorici, koja će se održati u Narodnoj biblioteci "Radosav Ljumović" u sali Božidar Vuković Podgoričanin u četvrtak od 12:30h.

Teme kojima ćemo se tokom tribine baviti obuhvataju pitanja manjkavosti sistema visokog obrazovanja, probleme sa kojima se suočavaju mladi tokom studiranja, te prilike koje im se nude za profesionalni angažman nakon fakulteta.


O ovim i sličnim temama razgovaraćemo sa Anđelom Ristić, potpredsjednicom i koordinatorkom akademskog sektora Crnogorskog udruženja studenata - MAPSS i Davidom Vukićevićem, predsjednikom Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore.


"Pozivamo sve studente da nam se pridruže u četvrtak, da zajedno razmotrimo teme koje ih se direktno tiču" navodi se u saopštenju Kancelarije za mlade Glavnog grada Podgorica.


Svi zainteresovani se mogu prijaviti za tribinu u inbox-u profila Kancelarije za mlade ili putem mejla: kanc.za.mlade@podgorica.me

Čekamo vas! ☺️

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page